fixedgear.nl logo

Verzenden

Lees hier alles wat je moet weten over het verzenden van jouw fixed gear die je besteld op Fixedgear.nl.


Hoe wordt mijn fixed gear verzonden?

Wanneer je een fixed gear besteld op Fixedgear.nl wordt hij in doos verstuurd. Dat wil zeggen dat je de laatste dingen zelf nog moet afmonteren voordat je kan fietsen. In de meeste gevallen moet je zelf nog het voorwiel, stuur, zadel en trappers monteren. Ook moet je een aantal dingen controleren. Denk hierbij het controleren van de bandenspanning, spakenspanning en kettingspanning. Bekijk onze pagina Fixed gear monteren om te zien hoe je dit precies doet. Wij versturen onze fixies met DHL of GLS.


Wat is de levertijd van mijn fixed gear?

De levertijd van jouw fixed gear verschilt per model. Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat na het moment van bestellen, jouw fixed gear binnen twee werkdagen wordt verstuurd. Het hangt van de vervoerder af wanneer jouw fixie precies wordt afgeleverd. Maar wees gerust, wij sturen jou een mailtje op het moment dat wij jouw fixie hebben overhandigd aan de chauffeur. Ook geven wij in dat mailtje exact aan wanneer je de fiets kunt verwachten. En komt dat moment niet zo goed uit? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice en wij stemmen samen een geschikt aflevermoment met elkaar af.


Wat zijn de verzendkosten voor mijn fixed gear?

We houden niet zo van onverwachte kosten wanneer je een fixed gear gaat bestellen. Daarom worden alle fixies GRATIS VERZONDEN binnen Nederland en Belgiƫ. Wel zo fijn toch?


Kan ik mijn fixie ook naar het buitenland verzenden?

Dat is zeker mogelijk! Voor de landen, tarieven en verzendkosten kun je op deze pagina kijken. Hier wordt je precies uitgelegd hoe het werkt.

Heb je nog vragen over de verzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder