fixedgear.nl logo

Over Fixedgear.nl

Hoe zijn wij begonnen? Sinds enkele jaren is de opkomst van fixed gear fietsen enorm in populariteit gestegen. De trend is voornamelijk over komen waaien vanuit Amerika, waar veel pakketjes worden bezorgd door bezorgers op fixies. Voor de bezorgers is een fixie vooral een functioneel gebruiksmiddel, ze fietsen tussen de auto's op drukke wegen door om hun pakketje zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. In Europa worden de fixies voornamelijk gezien als een modetrend. De focus ligt hierbij meer op het uiterlijk dan op functionaliteit. Fixedgear.nl is uiteindelijk ontstaan vanuit de vraag naar betaalbare fixed gear bikes. Wij willen ons dan ook onderscheiden door iedereen, ongeacht smaak, geslacht of dikte van de portemonnee, een geschikte fixie aan te bieden.

Hoe kunnen wij de prijs laag houden? Dat is heel simpel. Wij werken met een klein maar hecht team met veel passie aan dit project. Bij ons geen enorme call-centers, dure winkelpanden en grote wagenparken. Nee, wij houden het simpel. En daardoor profiteert u van onze zeer aantrekkelijke voorwaarden, zoals:

* Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ
* Ruime collectie fixed gear bikes
* Snelle levering
* 14 dagen bedenktijd
* Persoonlijk contact in onze winkel of via de telefoon, mail of chat


Onderdeel van Fietsgroep

Fixedgear.nl is een onderdeel van Fietsgroep B.V.. Waar wij in 2013 zijn begonnen met een enkele webshop gericht op fietsen, beheert Fietsgroep momenteel zo'n tien webshops die allen gerelateerd zijn aan de fietsenbranche. Enkele voorbeelden zijn FietsUniek.nl, Omafiets.nl en Transportfiets.nl. Wij zijn een jong en ambitieus team met als doel de grootste online fietsenwinkel van de Benelux te worden. Meer weten over Fietsgroep? Klik dan op deze link.


Contact

Telefoonnummer: +31(0) 252 830201
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:00


Bedrijfsgegevens:
Fietsgroep B.V.
Arnoudstraat 10
2182DZ Hillegom
K.v.K. nummer: 27350620
BTW nummer: NL209102949B01