Fixedgear.nl is live!

Met veel vreugde presenteren wij je de nieuwe website van Fixedgear.nl. De laatste weken hebben we hard gewerkt om de website up and running te krijgen en uiteraard te vullen met producten. We zijn nog steeds hard aan het werk om de site verder te verbeteren en aan te vullen met nieuwe producten, maar de basis staat er. Vanaf vandaag kan jij dus jouw nieuwe fixed gear eenvoudig online bestellen. Heb jij nog verbeterpunten of heb je ergens een foutje ontdekt? Laat het ons weten, we waarderen alle hulp van onze fans!


Waarom zijn wij Fixed Gear gestart?

Nu we live zijn, vind je het waarschijnlijk ook leuk om te weten waarom we Ć¼berhaupt gestart zijn met Fixedgear.nl. Fixedgear.nl is onderdeel van Fietsgroep B.v.. Wij zijn een klein maar erg ambitieus team, vol met fietsenliefhebbers. Wij zijn enkele jaren geleden gestart met een enkele webshop, maar beheren inmiddels een tiental aan webshops gerelateerd aan de fietsenbranche. Omdat wij fietsliefhebbers zijn, volgen wij de laatste trends in fietsenland op de voet. Sinds enkele jaren zijn de fixed gear bikes zeer in populariteit toegenomen. Daarnaast hebben wij in ons team enkele fixie liefhebbers. De optelsom was dus snel gemaakt, we besloten om een nieuwe site op te richten speciaal voor fixed gear bikes. 


Wat kun je nog van ons verwachten?

De nieuwe website is pas net live, dus er gaat nog een hoop veranderen. We zijn onder andere druk bezig om nieuwe fixed gear modellen toe te voegen. Ook zullen er binnenkort onderdelen en accessoires volgen. We zullen ons best doen om onze fixie liefhebbers van een breed aanbod te voorzien. Heb je zelf nog verbeterpunten of tips? Laat het ons vooral weten, alle hulp is welkom.