fixedgear.nl logo

Betalen

Lees hier alles wat je moet weten over het betalen van jouw fixed gear. Dit zijn onze betaalmogelijkheden:


iDeal

Doe je aan internetbankieren? Dan heb je toegang tot de digitale betaalomgeving van iDeal. Betalen met iDeal kan via de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, en Van Lanscchot Bankiers.
MultiSafePay is het bedrijf dat ons betalingsverkeer verzorgt. Een overzichtelijke en veilige digitale omgeving is wat consumenten tegenwoordig verwachten en daar ben je bij ons verzekerd van.


Paypal

Bij Fixedgear.nl kun je er ook voor kiezen om via PayPal te betalen. Met PayPal kun je online snel en gemakkelijk geld overmaken en ontvangen. Ook PayPal is een hele veilige methode want verkopers of webshops krijgen je gegevens nooit te zien. Het enige wat je nodig heb om te kunnen betalen met je PayPal account is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van PayPal als je een product op deze manier afrekent. Betalen met PayPal is gratis.


Bankoverschrijving

Ook het betalen via bankoverschrijving gaat via onze betaalprovider Multisafepay. Wanneer je bij het afrekenen kiest voor Bankoverschrijving kun je optioneel je eigen bankrekening opgeven. Bij de volgende stap worden onze bankgegevens getoond. Ook ontvangt je nog per mail dezelfde betaalgegevens. Je kunt dan het juiste bedrag overmaken naar deze bankgegevens. Let op dat het betaalkenmerk overeen moet komen. Bovendien kan het enkele werkdagen duren voordat de betaling zichtbaar is op onze rekening. Pas wanneer dit bedrag op onze rekening staat kunnen wij je bestelling verwerken.


Visa

Visa is een zeer populaire creditcard. Betalen met Visa is veilig, snel en kosteloos.


Mastercard

Mastercard is een veel gebruikte credit- en debitcard. Betalen met Mastercard is veilig, snel en kosteloos.


Afterpay - binnenkort beschikbaar

AfterPay voert voor Fixedgear.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Fixedgear.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van € 1000.
Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor het betalen met Afterpay worden geen extra kosten berekend.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.